lyckopillerelin

Alla inlägg den 3 april 2013

Av Elin - 3 april 2013 21:53


Hej alla fina. Förs nu har ajg haft tid att sätta mig vid datorn denna dag, är galet trött så bjuder på en uppdatering om ridlektionen ikväll och resten av dagen får ni imorgon då jag verkligen måste sova sen.


Hade Elin med mig till stallet idag, min personliga fotograf och hästskötare, bättre kan man inte ha det helt enkelt! Självklart så red jag på stallets stjärna som vanligt. Antingen så var han riktigt trött eftertävlingarna under påskhelgen eller så hade han tuggummi under fötterna i början. Tror att det beror på mig oxå då jag mest lallade runt lite i början trots igångskrittning. Redan få tyckte han att han inte behövde lyssna på mig haha.


Var lite segt att få igång honom idag alltså Red självständigt och hade även då svårt att få honom koncentrerad och rund i formen,  men när jag började planera min ridning bättre och red mycket trav-halt-trav i serpentiner och volter så blev han sakta men säkert rundare och lägre. Fattade även en helt ok vänstergalopp, men inte alls någon högergalopp då han bara välte in mot mitten för jag inte klarade av att hålla emot. Koncentrerade mig på skritt och trav istället och försökte få honom i en bra form och att han skulle gå på spåret eller där jag bad honom att gå. 


Efter en liten skrittpaus så red vi skänkelvikningar på hörnlinjen och sedan galopp. Brolle har nu mera råkoll på vad som komma skall så han var riktigt pigg och trippade lite på tå innan galopperna. i vänster så mesar jag då jag inte vill rida så nära väggen så högerfoten skrapar i, då blir ajg spänd och hittar inte takten riktigt. I höger så trippade han iväg och jag tappade linjen litegrann, men efter några gånger så höll han sig på mattan och gjorde fina fattningar.


I slutet så gick det verkligen jättebra! Tänkte på att hålla igång honom och rida på och han travade på som aldrig förr med en jättefin rund form, fina häst. Han är verkligen en stjärna och en stor tillgång för ridskolan! Bjuder kanske på lite bilder imorgon eller något, orkar inte ladda över dom nu :)!

Av Elin - 3 april 2013 14:30


 

Av Elin - 3 april 2013 11:30


Jag vill ha en tatuering. Eller vill och vill, tycker att sånna här små diskreta är snygga. Fast jag är otroligt feg så kommer nog aldrig våga och just nu så är jag otroligt less på nålar så det dröjer ett bra tag OM det blir något. Man ska aldrig säga aldrig.


 

Liten, diskret och ett bra ord, en favorit.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards