lyckopillerelin

Alla inlägg den 4 april 2013

Av Elin - 4 april 2013 19:45


Hej. Jag vill bara säga en viktig sak till just dig som läser. Jag vet att det kan vara svårt att komma ihåg och att det kan vara jobbigt för vissa att höra detta, men jag vet oxå hur viktigt det är att få höra det ibland. 

Vet du hur värdefull du är? Hur älskad du är? Du är stark och du är kapabel till att göra exakt det du vill med ditt liv, bara du tror på dig själv. Ge aldrig upp, du är inte ensam. Var lycklig och våga stanna upp och njuta av dagarna i ditt liv, dom kommer inte tillbaka. 

Men glöm inte att vara ledsen, att våga visa dig svag. Att vara stark innebär inte att man inte kan vara svag. Det är okej att bryta ihop, det är okej att be om hjälp och det är okej att säga nej. Var ledsen och res dig sedan igen. Du är starkare än vad du tror.

Stanna upp, släpp alla krav, alla måsten och allt annat jobbigt. Jag säger det igen ifall du har glömt det. Du är så otroligt värdefull och du är så älskad. Glöm aldrig det och tro på dig själv!


Kärlek till dig ♥.

Av Elin - 4 april 2013 14:17


Hej vänner. Nu är jag hemma sedan några timmar tillbaka och sitter i soffan och bara myser, så skönt! Gårdagen var det skola hela dagen, började 9 och hade lektion ute en del av tiden, vi fick leka i lekparken och tänka på teknik och fysikaliska fenomen, riktigt kul! Ett stort plus var ju det fina vädret oxå! Efter lunchen så hade vi lektion igen och denna gång handlade det om förskolegårdar. Vi fick skapa våra egna drömförskolegårdar och det var mycket svårare än vad man först trodde, men kul var det att få gå bananas! Tyvärr så missade jag halva lektionen då jag åkte vidare till sjukhuset för att träffa min logoped. Tror faktiskt att det var sista gången jag var där nu, lämnade avdelningen med blandade känslor. Tänk att jag har jobbat med min röst i typ 3 år, den har blivigt mycket mycket bättre då jag fick höra en inspelning från första gången och sen en inspelning som jag gjorde igår, mycket jobb kvar men det har blivit bättre! Var hemma i 30 minuter sen sedan åkte jag till stallet med Elin.


Idag var det ett helvete att gå upp asså! Var så galet trött och hade ont i hela kroppen efter ridningen igår, det var knappt så jag kom upp ur sängen haha. Började klockan 9 med teknik, vi skulle bygga något tvådimensionellt och tredimensionellt av material som vi hade i salen me våra SAgrupper, våran lärare var inre där vilket gjorde uppgiften galet svår! När vi hade gjort våra grejer så var vi väldigt trötta och inte så motiverade på att gå på föreläsning så vi hoppade faktiskt över den idag, jag känner nu att ajg gjorde rätt val för satan vad ont i fötterna jag har! Ska bara vila galet ikväll här hemma och så ska jag ta nya tag imorgon då jag ska plugga vid medis med min SAgrupp. Puss på er, nu ska jag redigera lite bilder från igår!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards