lyckopillerelin

Alla inlägg den 16 april 2013

Av Elin - 16 april 2013 20:58


 

 

Jag säger bara herregud, vilken dag! Har verkligen varit igång hela dagen idag, nu sitter jag med fötterna på en pall, ett glas julmust bredvid mig och är galet trött och det är "bara" tisdag idag. Nä, skämt o sido så älskar jag faktiskt att man har så här mycket att göra. Jag brinner så mycket med att jobba med barn och även att kämpa för ridsporten så oavsett hur trött jag är så är det värt det. Har haft så kul idag!


Började dagen på förskolan. Ibland så går det bra och ibland så känner jag mig bara i vägen. Men jag är så otroligt glad över den underbara personalen jag får lära mig av så egentligen så tror jag att det är jag som har lite för stora krav eller något på mig själv. Allt sitter i huvudet på lilla mig tror jag. Stannade kvar till 16 och busade lite med barnen det sista jag gjorde, galet vad busiga dom var haha. 


Efter VFUn så åkte jag vidare till solna för att ha DUS-möte. Det var en riktig upplevelse haha, men jäklar vad kul jag har haft haha! Eftersom Sanna och jag var övertrötta (Sanna en aning mer än mig) så glömde vi saker när vi handlade middag och allt möjligt. DUS-mötet har jag verkligen ingen aning om hur länge det höll på, vi planerade litegrann iallafall och jag tror nog att det blir ett bra år. Hoppas att vi alla är riktigt peppade nu, jag är grymt peppad iallafall!


Nu är jag iallafall hemma och ska nog snart gå och lägga mig. Måste nog äta något innan bara. Imorgon är det förskolan till 16 och sen ridning, på Torsdag så gissar jag på att jag kommer ha ont i hela kroppen, vara allmänt less och otroligt känslig. Men, vi får helt enkelt se då! Godnatt med er finingar.





Av Elin - 16 april 2013 07:00


Då var det roliga slut. Det är alltid med vemod som man går ifrån en konsert tycker jag. Man har väntat så länge och så är det roliga slut på typ 3,4 timmar. Igår var det ju som sagt dags för Sarah Dawn Finer-konsert i Stockholm, Cirkus. Mamma och jag kom dit en bra stund innan iallafall, skönt att kunna gå på toa och spana efter kändisar i lugn och ro haha. Vi fick väldigt bra platser på 6 raden parkett, det som är bra med cirkus är oxå att det är lutat och ju längre bort man sitter dästo högre sitter man, så man behöver nästan aldrig vara orolig för att man inte ser. 


Konserten var magisk som alla Sarahs konserter brukar vara. Självklart så sjöng hon låtarna från den senaste skivan och även lite annat gott och blandat. Tycker fortfarande att hon är sjuk duktig på att mellansnacka faktiskt! Hon är riktigt rolig, är duktig på att presentera bandet och man lär sig alltid något nytt om henne. Själkvlart så innehåller (som alla hennes konserter) tårar. Ikväll tror jag nog att varenda kotte grät när hon sjöng "Med dig vid min sida". Jag var lite orolig att hon inte skulle sjunga den låten som jag lyssnar sönder på, "Till dig". Men det var bland dom sista  låtarna hon sjöng och jag lyckades faktiskt hålla mig från gråt. Jag är så galet rädd att om jag börjar gråta så kommer jag lixom bryta ihop totalt och det känns inte riktigt som rätta tillfället när man är på en konsert haha.


Jag kan faktiskt inte välja ut något bästa och något sämsta under kvällen. Tycker väldigt mycket om när hon sjunger låtar med lite fart i där man kan sitta och gunga med, men hon sjunger dom lugnare låtarna med en sån känsla så man blir helt gråtfärdig varje gång, vilket oxå är sjukt bra haha. Tycker att det är så himla kul att se Sarah live, man ser verkligen hur mycket hon älskar att sjunga så här inför publik och hon är alltid så himla noga med att berätta det. Helt spontant så kan hon bara skrika ut och säga jag älskar det här, det är så roligt! Kul med äkta och spontana känslor ibland haha. Det roliga med att höra sina idoler live flera gånger är att man alltid får höra låtarna i olika versioner varje gång oxå. Nu är det bara att hoppas på att man får se underbara Sarah Dawn Finer live snart igen. Ska försöka bjuda på lite halvdåliga iphonebilder under veckan, håll ut! ;)

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards