lyckopillerelin

Alla inlägg den 12 april 2013

Av Elin - 12 april 2013 19:15


Men hörni. Jag har ju totalt glömt bort att meddela att jag ska på ytterligare en konsert. Visserligen inte förs i Oktober, men ändå! Den 7 Oktober på rival så är det dags att se Helen Sjöholm live för tredje gången, denna gång är hon ute på turné och ska sjunga blandade låtar från hennes karriär. Jag fick platser på rad 3 parkett, ruskigt bra tycker jag. Dock inte lika bra som sist, då satt jag på 1 raden hehe. Jag har boket två biljetter, en till mig och en till någon annan. Jag vet inte nu vem jag får med mig, mamma, pappa, eller kanske någon annan. Jag ska dit iallafall, längtar galet mycket!


 

Av Elin - 12 april 2013 14:15


Jag har tänkt på det mycket dom senaste dagarna. Inte på det sättet som gör mig arg eller ledsen, utan bara mer fundersam. Jag har vänt och vridit och försökt komma på ett bra svar, men jag vet inte om jag har blivit så mycket klokare. Behandla andra som du själv vill bli behandlad, ja det håller jag med om. Men inte i detta fall. Om jag inte får respekt, varför ska jag då behöva visa respekt tillbaka?

Jag pratar såklart om cancern. En sjukdom som är totalt respektlös, en sjukdom som är hatad av alla. Förra veckan så hade jag min fuck cancer tröja på mig i skolan då en av mina studiekamrater frågade mig när hon såg vad det stod på  ryggen "är du lite rebellisk?" Jag blev så förvånad, jag minns inte ens om jag svarade på frågan. Det var det sista jag hade förväntat mig att höra. Vad menade hon med det?


Tog jag i för mycket genom att visa mitt hat öppet inför denna sjukdom? Och varför skulle jag inte få göra det? Jag ser ingen mening med att inte få säga fuck you till en sjukdom som orsakar så mycket smärta, en sjukdom som jag själv faktiskt har bevisat att jag är tillräckligt stark för att övervinna. Vi som skrattar cancern i ansiktet och har vunnit våran fight, vi om några ska väl ha all rätt att få skrika ut fuck cancer och varför inte passa på att sprida dom orden så fler förstår vilken otroligt hemsk sjukdom det är och framför allt sprida reklam för Ung cancer.


Eller är det så enkelt att hon menade att jag var rebellisk mot cancern? Att hon tyckte jag gjorde rätt som stod upp för att cancern borde slänga sig i väggen? Att alla borde stå rakryggade och säga fuck cancer! Att det faktiskt är okej att visa öppet hur mycket man hatar sjukdomen. Om det var så hon menade så tycker ajg att ni alla ska göra det. Alla kan göra något, börja med att tänka fuck cancer så har ni kommit en bit på vägen.



Av Elin - 12 april 2013 11:00


Herregud säger jag bara. Natt/kvällsuggla som jag är så satt jag ungefär hela kvällen igår, eller från 21-23 ungefär och planerade. Nämnde ju igår att jag typ sitter och planerar hela tiden just nu, men dööööh tänker ni, vem gör inte det? Jag brukar faktiskt inte planera så jätte jättemycket, har blivit mer spontan nu men ibland så måste man ha struktur i det man gör, right?

Satt iallafall med DUSarbete under gårkvällen, dels för att vi har möte på Tisdag och jag känner att jag vill ha kontroll på vad som händer i DUS i år eftersom jag är ordförande, kontrollbehov? Eh, ja lite! Vet att jag måste lära mig att säga nej och att dela upp arbetet jämnt i styrelsen, men gör jag sakerna själv så vet jag att det blir gjort!

Sen så var jag även tvungen att sitta och plocka ihop en liten "minilektion" inför imorgonkväll. Åker till lillsved över lördagskvällen/natten för att vakta ungdomar som är på ungdomsledarkurs och har blivit ombedd av kansliet att hålla en kort lektion efter middagen om lite smått och gott. Eftersom jag inte har fått någon säker info vad jag ska prata om så har jag helt enkelt blivit tvungen att ta tag idet själv och plocka ihop något eget. Vi får hoppas att kansliet blir nöjda bara!

Idag blir det ännu lite mer planering. Har lovat min kära handledare från förskolan att mejla över mina mål och liknande inför VFUperioden som börjar på måndag. Men skolarbeten som jag har haft och för få timmar på dygnet så har tiden sprungit iväg och jag har helt enkelt glömt bort det, fy skäms på mig! Idag ska jag iallafall sitta och skriva lite på det så jag kan ta med det färdigt och genomtänkt på måndag. Detta innebär att jag faktiskt måste sluta skriva nu. Återkommer när jag är klar med allt, puss!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards