lyckopillerelin

Alla inlägg den 29 april 2013

Av Elin - 29 april 2013 17:47


 

Idag lekte vi med dockor, barndomsminnen <3


Hej på er gullisar. Har ni haft en bra måndag? Min har gått lite upp och ner, det känns som att det har hänt en miljon olika saker idag, visst så händer det alltid mycket på förskolan, men idag av någon anledning så har det känts som att det har hänt dubbelt så mycket mer. 


Vaknade iallafall imorse, trött som ett as men mådde ändå helt okej med tanke på helgen. Var jättefint väder att vara ute i på förmiddagen och vi bakade sandkakor och åkte rutschkana på förskolan, jättemysigt. Vid lunch så började jag få lite ont i magen som kom och gick lite då och då, men framåt 14 så började jag få riktigt ont och det vägrade släppa! Provade att äta en banan, men det kanske inte var den smartaste frukten att stoppa i magen när man hade ont i den så fick bara ondare och ondare. Jag försökte att vara aktiv och sånt ändå, men tillslut så började jag skaka och jag ände att det var omöjligt att slappna av för jag hade så himla ont så det slutade med att jag faktiskt åkte hem, men bara 40 minuter tidigare. Blev lite orolig att om jag skulle stanna längre så skulle ajg inte klara av att åka hem, så jag fick helt enkelt bita i det sura äpplet och åka hem. Tror att det blev lite psykiskt där efter ett tag oxå när det bara gjorde ont i vänster sida, jag blir lite hypokondrisk när jag får ont i magen nu förtiden. Kanske var det så att psyket spelade mig ett spratt för det kändes bättre när jag gick av bussen vid stockholms södra, men det gick lite upp och ner hela hemresan. Klarade iallafall av att gå förbi bibblan och låna tigerboken som verkar vara jätteanvändbar.


Nu är ajg iallafall hemma, har vilat lite och faktiskt klarat av att laga middag till pappa och mig trots magen. Är sjukt trött oxå, det tar ju så himla mycket energi när man har ont någonstans så jag tror det blir sängen tidigt ikväll, känner att jag håller på att somna redan nu haha. Nä hörni, kram på er så återkommer jag!



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards