lyckopillerelin

Alla inlägg den 24 april 2013

.

Av Elin - 24 april 2013 20:56


 

"Jag drömmer drömmar om att alla försvinner en efter en."

Av Elin - 24 april 2013 15:12


   


Hej på er vänner. Idag har det varit och är fortfarande en sån där dag då jag egentligen skulle behövt vara på förskolan hela dagen. Var i skolan ett tag imorse eftersom vi hade handledning angående våra projekt vi ska ha på förskolan nu under våran VFUperiod. Tyckte det gick helt ok, tror nog att min lärare förstod hur jag tänkte och det lät på henne som att hon trodde på att det skulle bli ett bra projekt, kändes skönt verkligen! Dock så är jag sjukt less på min klass, eller en stor del av den. Visserligen så träffade jag bara mitt SAlag idag, men ändå. Jag har aldrig mött människor som är så negativa och bittra som dom i min klass, det är fel på lärare, VFUn, utbildnigen och allt! Förstår inte vad dom har där att göra om dom bara tycker att allt är fel. Hoppa av och byt utbildning då!! Blir så less, känns som man själv kommer bli deprimerad om jag fortsätter att plugga med dessa människor. När jag gick där i från så tackade jag Gud än en gång att jag har hamnat där jag har hamnat på min VFU, saknade verkligen att vara på förskolan idag, dom är så himla duktiga på stt sprida glädje tycker jag och det känns som att det är det min kära klass behöver mer av.


Men iallafall, när handledningen var slut så åkte vi vidare för att äta lnch då vi alla var sjukt hungriga. Självklart så fortsatte allt gnäll, men på vägen dit så hade jag redan slutat lyssna och orkade inte försöka vända deras tankar till något positivt. Efter lunchen så fortsatte jag mot stadsbiblioteket för att låna böcker till projektet, såklart så var alla bra böcker redan upptagna, men det löser sig ändå skulle jag tro! 


Ikväll blir det tyvärr ingen ridning då mamma tyckte att ajg skulle låta bli eftersom jag har ont i halsen och ingen röst. Tråkigt, men ändå lite skönt. Då kan jag bara ta det lugnt under kvällen och vila båda kropp och röst. Imorgon är det VFU igen, längtar redan med tanke på dagen haha! Nu ska jag titta på ponnyakuten hade jag tänkt, puss.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards