lyckopillerelin

Alla inlägg den 13 april 2013

Av Elin - 13 april 2013 14:14


Hallå vänner! Det är egentligen helg, men eftersom jag har har mer att göra idag än vad jag har haft under dom tre senaste dagarna så känns det inte riktigt som det haha.


Mamma och jag har precis kommit hem från en liten shoppingtur, köpte ett par gummistövlar som jag kan ha på VFUn under veckorna och skulle även kolla lite på ett par andra skor, fast dom fick inte följa med hem idag utan ska fundera lite först om jag vill ha dom eller inte Nu är det bara en vår/höst jacka kvar att hitta, sen är det totalt köpstopp ända tills jag har kommit hem från Geneve haha.


Ikväll, eller om en timme så drar jag ut till lillsved för att vakta 24 styckna ungdomar, ska hålla lite lektion och sen ska vi bara ha det mysigt och trevligt. Åker därifrån vid 8 imorgonbitti så det blir en snabbis där som vanligt. Nu är jag inte ett dugg sugen, men när jag väl kommer så blir det nog bättre haha. Nu måste jag gå och skriva ut deltagarlistan, kanske återkommer ikväll, annars så hörs vi imorgon. Ha en bra lördagkväll, puss!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards