lyckopillerelin

Alla inlägg den 26 april 2013

Av Elin - 26 april 2013 19:14


 


Just nu så känner jag verkligen äntligen fredag. Är så trött och mår inte helt okej om man säger så. Vaknade imorse och rösten var värre än någonsin, kunde knappt få fram ett ljud! Fick lite panik eftersom man verkligen behöver sin röst i det yrket jag har valt haha. Men med rätt personal runt omkring sig så löser sig allt ändå. Barnen tittade lite snett på mig när jag kom på morgonen men dom lärde sig tillslut att ajg lät så idag haha. Gick på promenad med några av dom större för att plocka skräp, men det slutade med att vi fick syn på två män som sågade träd som var mycket emr intressantare. Kul när planerade saker kan ta en vändning och bli bra ändå! 


Idag hade vi även 3 årskalas på Nyckelpigan, det blev uppdukat på eftermiddagen och så åt vi alla glass med hallon och sjöng. Kul att se hur dom gör på avdelningen när någon fyller år, har missat det dom andra gångerna tyvärr. Dock så typ dom två sista timmarna på förskolan så blev jag segare och segare, visst så är det fredag men tror att det hade att göra med att det har varit så jobbigt att prata oxå. Åh, har så himla mycket tankar om min VFU just nu, men det får vi nog ta i ett eget inlägg.


Ikväll ska jag gå och lägga mig tidigt eftersom jag fortfarande inte mår så bra, i helgen så ska ajg verkligen försöka sova mycket och bli friskare i både kropp och knopp så jag är tillbaka med nya tag på måndag! Tänkte i början av veckan att ajg sklle ringa min kära mormor och morfar och fråga om man kunde få bo där nu i helgen för att få lite miljöombyte, men tur var väl det på ett sätt att jag inte gjorde det med tanke på hur ajg mår, är nog bäst att jag stannar hemma och håller käften istället. Nu ska jag titta vidare på postkodsmiljonären, kram!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards