lyckopillerelin

Alla inlägg den 11 april 2013

Av Elin - 11 april 2013 16:31


Tänk vad fika är bra. Förutom att det oftast kostar pengar och att det kan vara onyttigt, så måste ju fika vara bland det bästa som finns. Eller hur? Nu är jag iallafall hemma och har bytt om till mjukiskläder och planerar att ta det lungt resten av kvällen. Under timmarna jag var hemma mellan mina äventyr så har jag passat på att planera lite inför helgen och även lite inför VFUn som börjar på Måndag. Känns som att hela mitt liv handlar om att planera olika saker nu, tiden går lite för fort ibland tycker jag haha.


Mötte Lisa vid stationen lite över 14 och så satte vi oss inne på Spångas konditori och bara pratade av oss. r så lycklig lottad som har en sån fin vän som Lisa. Som vanligt så satt vi och pratade om framtiden, nutiden och dåtiden. Åldersnoja, mognad och allt annat som hör till. Var väldgit mysigt, älskar när man kan ses lite halvspontant för en fika på två timmar och att bara prata igenom livet, sånt gör mig lycklig!


Ikväll blir det hemmakväll, skönt att vila mina fötter. Det gäller att vila dom riktigt ordentligt över helgen för sen är det fullt ös på förskolan i typ 5 veckor haha. nä hörni, nu ska jag försöka att inte somna på soffan, kram!


 

Av Elin - 11 april 2013 12:28


Hej vänner! Har eran torsdag varit bra en så länge? Jag har haft fullt upp hela förmiddagen jag. Var sjukt jobbit att gå upp imorse, trots att jag somnade nästan direkt när jag la huvudet på kudden. Menmen. Dagen började med besök hos frisören. Jag trodde att vi bara skulle justera lite saker med löshåret, men tvärr så var tyckte min frisör att vi skulle ta bort allt. Eftersom mitt hår tydligen växer otroligt fort så ville hon inte chansa och låta det sitta kvar i två månader till ifall mitt riktiga hår skulle gå av så vi valde att ta bort det. Först så var jag väldigt skeptisk, men nu har jag börjat känna mig lite mer bekväm i mitt korta hår, även om jag längtar tills jag har långt hår igen. Vi får se om jag sätter i nytt löshår i sommar till Saras bröllop, beror helt på hur mycket pengar ajg har då. Har lite småångest över att detta besöket hos Rapunzel kostade 600 spänn för att bara ta bort det och sen så koster det 3000 spänn och sätta in det igen, skulle inte banga om jag fick ett jobb med bättre lön nu känner jag, eller ännu bättre, en rejäl löneförhöjning!


Efter frisören så åkte jag vidare till Vällingby och gick lite ärenden, dels till banken för att fixa leg, men såklart så var det smidigare och bättre att gå till polisen någon annanstans + att mitt kort på leget ingår i priset och allt inne hos polisen, tror ni inte att ajg redan har pröjsat 200 spänn för att ta ett porträttfoto! 200 spänn i sjön med andra ord. Suck! Gick sedan vidare till Teknik magasinet för att byta min laddare till telefonen som av någon anledning gick sönder en dag efter jag köpte den. Åkte ner till spånga station och hämtade ut min jacka som jag har väntat så länge på efter det, tyvärr så passade den inte alls mig, så den får jag allt skicka tillbaka tror jag :).


Vid 14 åker ajg ner till stationen igen för att ta en fika med Lisa, kändes som att det var evigheter sedan vi sågs men det var nog bara en månad sen. Typ en avighet hihi ;). Nä hörni, hänga lite tvätt och vila fossingarna lite innan jag drar. Puss!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards