lyckopillerelin

Alla inlägg den 14 april 2013

Av Elin - 14 april 2013 14:28


Hej alla goa människor där ute. Kom hem vi typ 10 i förmiddags, men var så galet trött så jag orkade inte uppdatera här då. Nu är jag iallafall lite piggare. Gårdagskvällen gick mycket bättre än vad jag egentligen hade föreställt mig. Tror att kansliet på stockholms ridsport hade skrämt upp mig lite haha. Jag hade det jättetrevligt med Ellen iallafall, det var ett tag sedan som vi sågs lixom och så var det kul att få träffa dom andra 22 tjejerna som blir ungdomsledare i maj när kursen är slut! Eftersom vi var ute på Lillsved så började ju jag såkalrt längta ut till landet ännu mera, så nära men ändå så långt bort lixom...



   


Jag kom då hem vid 10 och var gaalet trött, ville typ gå och lägga mig i min säng när jag kom hem haha, men jag slappade lite framför TVn istället. Efter lunch så åkte mamma och jag en sväng till outleten och Vällingby, jag kom hem med ett par sjukt snygga skor som jag har spanat på ett tag, dessvärre så kostade dom hela 800 spänn, men då är dom förhoppningsvis i bra kvalite!


 

 

Igår var ju mamma och jag ivög en sväng oxå, då kom jag hem med ytterliggare en fleecepläd oxå. Tyckte att den skulle passa så bra i mitt rum så var lixom tvungen att köpa den haha. Jag ock text på grejer asså, det kommer sluta med att alla blir helt snurriga av all text när dom går in i mitt rum, men ääh I like it! :D


 


Jaha, annars då? Jag har sjukt ont i min tumme! Har verkligen ingen aning om vad ajg kan ha gjort. Det är rätt knasigt att när man har ont i tummen så inser man verkligen hur beroende man är av den haha, speciellt jag som bara har en lixom. Nä, annars händer det väl inte så mycket. Bara hemmakväll ikväll och sen blir det dejt med kudden tidigt ikväll tror jag så jag är pigg och glad första dagen på VFUn imorgon. Nu ska jag titta vidare på fångarna på fortet som jag missade igår. Är man på landet så får man helt enkelt klara sig utan TV haha. Puss.

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards