lyckopillerelin

Alla inlägg den 27 april 2013

Av Elin - 27 april 2013 12:24


Hej vänner. Idag blir väl inte riktigt som jag hade hoppats på, men det blir mysigt iallafall. Sov i 13 timmar inatt, galet länge haha! Men jag vaknade typ till en gång i timmen och vänt och vridit på mig så det känns som att man inte har sovit så länge. Vaknade upp och trodde att jag hade feber, en riktig helvetesförskylning har jag iallafall fått från snorungarna på förskolan ;). Eftersom näsan rinner hela tiden så blir man väldigt seg och tjock i huvudet, så jag antar att det är därför jag först trodde att febern hade slagit till, nu mår jag lite bättre på den punkten.


Eftersom jag mår som jag mår så har jag bestämt mig för att bara ta det lugnt hela dagen. Har laddat upp med dator, filmer, tidningar och allt möjligt till förskylningen och sitter nu i mitt rum och väntar på att klockan ska bli 1300, då är det dags för Göteborgs horse show på ettan som jag självklart ska se, både hoppning och dressyr är det. Nä höni, det var väl allt jag hade att komma med just nu, återkommer!


 

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards