lyckopillerelin

Alla inlägg den 18 april 2013

Av Elin - 18 april 2013 20:25


Som sagt, det är rätt så kassa bilder eftersom det är från min telefon. Fast den sista kanske inte är så kass ändå ;).


               

Av Elin - 18 april 2013 17:55


Veckan börjar lida mot sitt slut och jag längtar som in i h-vete till helgen. Har planerat att sova, titta på film och äta godis, absolut inget mer ska jag göra! Men det är morgondagen kvar först. Idag som varje torsdag när jag går upp tidigt dagen efter en ridlektion så trodde jag först att jag var sjuk. Min kropp tog verkligen stryk efter ridningen igår och idag så har jag nästan varit gråtfärdig hela dagen för jag har haft så ont överallt, känns väl ungefär som att jag har ramlat av 10 gånger på en ridlektion haha.


Dagarna på förskolan går ändå fort tycker jag. I förmiddags så hade vi röjning på gården, samlade alla leksaker i en hög och sorterade för att se vad som skulle sparas/slängas och vad det behövdes mer av. Även om det var första gången dom har gjort det här så tyckte jag att det var en jätterolig idé. På mitt gamla jobb i Akalla så underskattade personalen dom små barnen så mycket så dom kunde inte göra mycket för att hjälpa till. Imorgon ska vi fira att alla har varit så duktiga så då blir det storsamling och korv ute, om vädret tillåter, mys!


Ikväll ska jag sitta i soffan exakt hela kvällen, har planerat att gå och lägga mig tidigt för att bli av med all värk. Ibland så tror jag till och med att jag har feber, men jag känner mig inte så jätte jättehängig så jag tror att det är för att jag bara är trött, extremt trött. Jag valde faktiskt att avstå från att vara med på APTn nu ikväll för att jag ville prioritera mig själv och bli "frisk". Är sjukt stolt över mig själv som sa nej, brukar ju ha så svårt med det när det gäller min utbildning och ridsporten. Lite senare ikväll så tänkte jag bjuda på lite bilder från Sarah Dawn Finers konsert så glöm inte att titta in igen. Nu måste jag vila lite, puss!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< April 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards