lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2015

Av Elin - 26 oktober 2015 21:27


Just nu så är jag inne i en period där jag inte orkar så mycket. Vi får se om jag kanske lägger bloggen åt sidan ett tag, eller kanske inte bloggar på samma sätt som jag brukar. Jag får ta en dag i taget helt enkelt. Just nu så är jag inte i rätt läga för att blogga iallafall. Just nu ska jag försöka att andas lite. Vi får se hur det går. Puss och kram på er!


Av Elin - 26 oktober 2015 07:19


Cabaret igår kväll blev det trots allt. Det trodde jag inte i lördags faktiskt. Men eftersom jag redan hade betalat för biljetten och mådde relativt bra igår så åkte jag in till Stadsteatern ändå. Det kändes viktigare än någonsin att titta på denna musikal igen och det känns som att den bara blir bättre och bättre för varje gång man ser den. Tror att det är för att ensambeln blir mer och mer varmare i kläderna och man ser nya saker hela tiden som man inte sätt tidigare. Jag vet att jag sa det redan första gången jag såg den, men det händer så otroligt mycket under dessa timmar så man hinner liksom inte se allt på en gång. Det var väldigt mysigt att hänga på Stadsteatern fast man var väldigt trött och sliten, jag kröp upp i min stol längst bak på parkett, tog av mig skorna och så satt jag där från början till slut ungefär. Att få se Sarah live igen var fantastiskt härligt också + att hon är sjukt bra i rollen som Sally Bowles! När jag kom hem sen vid 23 på kvällen så var jag så yr, så trött och mina påsar under ögonen var större än någonsin. Men det var det värt! Ikväll är det dags att få njuta av Sarah igen, hör av mig efter det, men först är det jobb som gäller!

 


Sarahs fina bukett hon fick av mig och Julia.

 


Av Elin - 25 oktober 2015 14:42


Konstigt virus jag går runt med just nu. Igår var jag heldäckad och idag är jag ändå relativt pigg. Men jag gör bara det jag måste idag om man säger så, vill inte att febern ska komma tillbaka så det är väl bäst att skynda lite långsamt antar jag. Dock så blir jag fruktansvärt deprimerad av att vara sjuk. Idag vaknade jag med en känsla av hopplöshet och en enorm tyngd på mina axlar. Inget har hänt, men jag är bara ledsen av någon anledning. Jaja, det går nog över snart. Nu ska jag hoppa in i duchen och om några timmar ska jag åka in till stan för att kolla på Cabaret tillsammans med Julia, då blir jag säkert på bättre humör :). Kram på er!


Av Elin - 24 oktober 2015 18:21


Yepp. Så är det. Gick och la mig vid 21 igår och har i princip sovit till och från till 17 idag. Efter att ha proppat i mig massa tabletter under eftermiddagen, ätit och druckit lite så mår jag väl lite bättre. Allt lyckades komma lite på en gång om man säger så. Har lite småpanik över de två kommande dagarna, måste verkligen vara frisk imorgon och framför allt på måndag. Men som det känns nu så ser jag ett litet ljus i tunneln. Får se till att sova mycket inatt och imorgon under dagen så löser det sig nog. Allt för Sarah :). Nu ska jag äta choklad och tycka synd om mig själv, kram!


Av Elin - 23 oktober 2015 19:52


God kväll på er vänner. Slänger in ett inlägg här innan Doobidoo börjar. Äntligen fredag och nu kan jag passa på att vila lite över helgen. Alltså, bara jag överlever denna förskylning till på mångag, efter det kan jag vara hur sjuk jag vill! Planeringsdag på jobbet idag iallafall, åkte dit med dubbla ipren i kroppen och försökte leverera det jag kunde. Tyckte ändå att det gick bra, kände mig ganska pigg faktiskt. Det blev mycket skratt, god lunch och en hel del gjort. Bäst var när vi spelade Carolas främling och hade sing a long och jublade. Tänk vad Carola förenar! Fick anstränga mig för att inte börja gråta, allt var så fint!



Vi slutade strax innan 16, åkte sedan raka vägen hem och nu är det fredagsmys som gäller. Känner att det var rätt val att stanna hemma ikväll och inte följa med på AW med jobbet, snuvan är redan värre och är fruktansvärt trött. Blir nog dags att sova efter Doobidoo, nä. Fredagsmys var det, ciao!

Av Elin - 22 oktober 2015 21:11



Igår vaknade jag till denna tweet från världens bästa Sarah. Jag finner inga ord vilken fantastisk kvinna hon är och jag är så fruktansvärt tacksam över allt hon gör för mig. På söndag är det äntligen dags att se henne i Cabaret igen och på måndag så blir det andra äventyr tackvare henne <3. 

Av Elin - 22 oktober 2015 16:50


Hej mina vänner. sitter i soffan med mjukiskläder och försöker läsa ikapp om den fruktansvärda skolattacken i Trollhättan. Kanske inte det roligaste att läsa om, men när jag fick höra om detta i personalrummet på rasten så uppfattade jag inte riktigt vad som hade hänt. Förs nu. Helt sjukt att detta har hänt i Sverige, börjar seriöst snart bli rädd för framtiden. Vill vi att våra barn ska växa upp bland all denna hat!? Jaja, nog om det. Haft en kämpig dag på jobbet idag. Är inte så jättefrisk ida gom man säger så och trodde att jag skulle behöva gå hem mitt på dagen, men när jag kom till jobbet imorse så insåg jag att vi var kort om personal och lite annat och då kunde inte mitt samvete lyssna på min kropp helt enkelt. Vi hade iallafall storsångsamling denna torsdag, gymnastik och lite annat som barnen har roat sig med. Slutade vid 15:30 och åkte raka vägen hem för att slänga i en tvätt och vila. Blir tidigt i säng ikväll, men tur att det är fredag imorgon. KÄMPA ELIN! En dag kvar, sedan helg!


Random bild, men blev sjukt sugen!! Nu ska jag hämta upp ett paket och förbi Vällingby en snabbis med mamma. Att bro på vila :).

Av Elin - 21 oktober 2015 21:13


God kväll på er vänner. Ledsen för den sena uppdateringen, igen. Snart måste jag sluta att be om ursäkt för det och bara acceptera att det kanske blir så här sent de flesta dagarna i veckan :). Jobbet gick bra idag, har varit lite hängig hela dagen dock och under morgonen och förmiddagen när vi var på gården så lekte jag för fullt med barnen i sandlådan och gräsmattan och allt möjligt, mina kollegor fattade först inte ens att det var jag som satt där i mitten tillsammans med alla barn, men iallafall så när jag kom in efter det så kände jag hur seg jag var. Alla ljud var alldeles för höga och ibland så blev ajg som en zoombie som inte reagerade över någonting haha. Menmen, ska gå och sova alldeles strax så jag hoppas att jag är lite piggare imorgon! Stängde på jobbet idag, bortsett från att några föräldrar kom lite sent så gick det bra.

En jättebra bok som jag läste på vilan idag för våra småbarn. Typ som sagotåget som finns på Junibacken, men i bokform!


Mötte upp mamma i Vällingby efter jobbet, efter en visit i Barkarby och en snabbis förbi coop i Spånga för att hämta upp ett paket till mig så kom jag hem och fick agera pärlverkstad. Känns lite som att man är otrogen när man pärlar fuck cancerarmband hemma, men fick lov att trä om ett hemma och så gick Pelles sönder idag, så lovade att fixa det. Bra att man har gummiband hemma haha. Jättesynd att det inte är mer pärldagar med Ung cancer än vad det är denna termin!


Nu är det dags för mig att snapra lite piller och sedan lägga huvudet på kudden för att sova. Imorgon är en ny dag och då ska jag berätta vad jag vaknade upp till imorse, men det tar vi då. Natti natti, kram!



 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards