lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2015

Av Elin - 20 oktober 2015 21:25


Från den ena fuxen till den anda. Idag blev det inte Max två som jag satt på, utan en större variant. Nämligen Bosse. Måste verkligen få bättre flyt på mina tisdagsrutiner, för när jag kommer hem vid denna tid varje vecka så har jag liksom glömt bort hur lektionen gick och allt jag vill göra är att duscha och sova. Menmen, det gick helt ok att rida Bosse bus idag. Han är en riktig stjärna och inte alls lika stel som Max. Dock så kändes det verkligen att han är betydligt större, mer häst att hålla ihop liksom och försöka styra, men efter ett tag så kändes det som att jag hade hittat lite rätt knappar, har ju suttit på honom några gånger tidigare så jag visste ungefär vad han går för. Jobbade mycket med tempoväxlingar och böjda spår för att få igång honom i skritten och traven.


Efter en liten paus så red vi skänkelvikningar på ena långsidan och även på hörnlinjen för att sedan fatta galopp. Tyckte att det kändes sjukt vingligt emellanåt, men när jag verkligen tänkte till hur jag satt så kändes det bättre. I det stora hela så kändes det bra, dock så var jag tvungen att hoppa av 15 minuter för tidigt då jag började må dåligt. Jäkligt surt när jag äntligen hade en bra känsla, men jag orkade verkligen inte rida mer. Vi får se om jag kommer nästa vecka, ska det vara som det varit sist med kroppen som strejkar så kanske jag måste stå över en vecka för att vila. Mycket skratt med vänner fick jag iallafall efter lektionen och det gör det hela mycket bättre trots smärta. Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan sova, äntligen!


Av Elin - 19 oktober 2015 19:52


Internetstrejk här hemma, men nu kommer inlägget som skulle publiceras för cirkus en timme sedan.


Ännu en ny vecka. Det känns seriöst som att man vaknar på en måndag och går och lägger sig på en fredag. Sen är det måndag igen, helgen går verkligen för fort! En helt ok dag på jobbet. Känns som att jag fick mycket gjort, skönt! Slutade vid 16:30 och åkte då direkt hem. Egentligen så skulle jag och Sofi på Så ska det låta ikväll, men Sofi ligger med influensan och jag hittade tyvärr ingen annan att gå med, så det blev inställt. Jättetråkigt verkligen, men då kanske vi får boka in två inspelningar nästa år istället hihi. Så ja, istället för att åka direkt in till stan så åkte jag hem. Rätt skönt det också om jag ska vara ärlig. Sitter just nu och äter pasta med en improviserad köttfärssås, eftersom maten inte räckte till mig så var det bara att ställa sig och göra egen middag med varor som inte fanns, man tar det man har men det blev nästan godare så här än som jag brukar göra, ibland lyckas man! Struntar i Du kan sjunga gospel ikväll också, stannar hemma och tittar ikapp på TV-program jag missat och passar på att tvätta lite kanske. Imorgon är det en ny dag från klockan 5 då klockan ringer till ungefär 21 då jag kommer hem igen. Tills dess, kram på er!

 


Det går sakta men säkert framåt i Språkhörnan :)

 


Middagen.

Av Elin - 18 oktober 2015 15:54


Har väl kanske inget större sug att blogga så mycket längre. Vet inte riktigt om det är orken som spökar eller annat. Men ibland är det skönt att bara koppla bort bloggen och försöka fokusera på att leva istället. Vilket i sig kan vara ganska jobbigt det också ibland. Denna helg har iallafall gått rysligt fort. Är inte alls sugen på att jobba igen haha. Fredagskvällen spenderade jag iallafall hemma hos Elin, fast utan Elin. Fredagsmys med Lillemor och bebis blev det. Från mina barn på jobbet till barn på fritiden, hur mysigt är inte det liksom!?


Trots att jag sov hemma natten till lördag så blev det häng med Elin och hennes familj även igår. Följde med till Hööks, fikade med Elin och Peter och sedan följde jag med dem hem och blev kvar där och såg på Så mycket bättre tillsammans med dem. Älskar verkligen att umgås med bästa familjen knas <3!


Idag hade jag ingenting planerat då jag stälde in den ända grejen jag skulle göra redan igår. Kände att jag behövde en dag till ledigt för att ta igen mig. Det har varit lite väl intensivt den senaste månaden, men nu har jag haft två helger efter varandra som har varit ganska så lugna. Så efter denna helg är det dags att köra på igen, även på helgerna. Förhoppnnigsvis så har jag hunnit ladda batterierna för de kommande månaderna. Idag har jag iallafall fikat några timmar med Bella nere i Spånga. Det är det enda jag har gjort faktiskt.


Nu ska jag nog försöka läsa lite, om jag orkar. Kram på er!

Av Elin - 17 oktober 2015 20:59


Vänner, har helt glömt bloggen idag. Vi kör en bloggpaus idag igen. Det var rätt så skönt faktiskt. Puss på er.

Av Elin - 16 oktober 2015 16:09


Tar en bloggpaus idag. Haft en lugn dag på jobbet och nu ska jag vidare på fredagsmys hos min kära extrafamilj <3

Av Elin - 15 oktober 2015 21:42


God kväll på er alla fina där ute. Ännu en dag som jag tittar in här sent på kvällen. Ber så hemskt mycket om ursäkt för det, hade faktiskt planerat att vara hemma till 20, men hade en sådan trevlig kväll så glömde helt bort tiden. Haft en bra jobbdag idag, trots få personal även idag. Storsångsamling med glada barn, gymnastik med massa musik och lekar som blev väldigt populärt och massa annat skoj. Vissa dagar känns det som om man har världens flow vad gäller ideér att göra med barnen och idag var det en sådan dag. Kändes härligt att få gå från jobbet med ett leende på läpparna och känna att man, ibland, faktikst lyckas vara den pedagogen man helst vill vara varje dag. Jag känner mer och mer hur rätt jag har valt vad gäller yrke, njuter verkligen av att få se barn utvecklas varje dag och ha kul. Att jag får en fina möjligheten att vara en del av deras barndom.


Efter jobbet så åkte jag in till stan och satte mig på Espresso house i en timme ungefär och åt middag, pratade med Rebecka i telefon, handlade lite till jobbet och hämtade ut massa musikalbiljetter. Vid 18 så mötte jag upp ett helt gäng med glada medlemmar från Ung cancer, äntligen kunde jag gå på en medlemsträff och få träffa massa härligt folk och bara få ha det trevligt. Blev mycket diskussion om vården idag kan jag säga haha, hade som sagt planerat att vara hemma vid 20 men det var så himla trevligt att sitta på fiket och prata om allt möjligt tillsammans med delar av Ung cancer, så det blev lite senare hemgång. Ung cancer är verkligen helt fantastisk!

Omnomnom


På köksbordet hemma möttes jag av en fin tidig födelsedagspresent från mig till mig själv, längtar! <3

...

Av Elin - 14 oktober 2015 22:56


När man är för trött för att hålla tillbaka tårarna. När man gråter utan någon speciell orsak. När allt bara känns...jobbigt.

Av Elin - 14 oktober 2015 20:09


Inser ni hur seg jag är i huvudet. Mitt minne har verkligen blivit läskigt dåligt sedan jag börjat jobba. Det kanske har något med mitt yrke att göra, eller min ålder hehe. Lång jobbdag idag. Sen stängning och massor som har hänt. På ett positivt sätt. Bra respons från föräldrar, barn och kollegor. Skratt tillsammans med barnen och kollegor och jättemycket barnasinne i mig som barnen tog tillvara på. Har verkligen försökt att hitta tid till att få prata och umgås med vissa barn i lite lugn och ro under de senaste dagarna. Det är verkligen svårt det där med att "se" alla barnen på dagarna, men ibland kommer jag på mig själv att jag måste hitta mer tid för det. När man väl har gjort det så är det så sjukt mysigt och man inser ibland varför vissa barn är som de är i storgrupp. Mina älskade barn <3. Stängde som sagt ikväll, sen stängning men ändå helt ok då vi fick gå i tid för en gång skull. En helt ok dag på jobbet helt enkelt, trots få personal.


Vårt snygga sagoträd som barnen har hjälpt till att hitta.


Åh, vår ena saccosäck gick sönder idag men jag kom på den smarta ideén att spara frigolitbollarna till massa annat kul, det roliga var att jag blev mer exalterad än barnen när vi skulle spara allt haha. Längtar tills vi får användning av det! :D


Färdkost på hemvägen <3


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Ovido - Quiz & Flashcards