lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2013

Av Elin - 21 oktober 2013 16:55


Vet ni vad jag gjorde igårkväll? Jag bokade äntligen biljetter till musikalen Spök som går på Cirkus just nu. Har hört att den både har fått ris och ros, men med Måns på scenen så kan det ju bara inte gå fel, sen är det ju bara en bonus att både Lena PH och Sussie Eriksson är med oxå ;). På Lördag är det äntligen dags för Melissa och mig att se den, ska bli riktigt spännande!



Av Elin - 21 oktober 2013 13:24


Hej på er mina snyggingar. Sitter här i soffan med TVn på i bakgrunden och försöker att plugga. Jag kan säga att det går inge vidare. Blir verkligen inte klokare av att läsa alla böcker, försöker att ge hemtentan ett försök också genom att börja redan nu, men jag vette tusan om det går vägen alltså, att det ska vara så svårt! En glädjande nyhet är iallafall att jag fick betyg på förra kursen idag, fick ett B och bra kommentarer, jippi! Nu är det bara att försöka kämpa med denna filosofiska kurs som jag läser nu och be till Gud att jag blir godkänd. Annars så händer det inte så mycket just nu, det är ganska svårt att koncentrera sig när man har så mycket annat i huvudet också. Nä hörni, nu ska jag ge mig på hemtentan igen, kram!


Av Elin - 21 oktober 2013 11:44


Hahahahahahahaha, hamnade inne på min youtube kanal och hittade detta, spelade in låten när jag gick i 8:an. VARFÖR valde jag inte en låt som passade mig bättre!? Jaja, det var en upplevelse att få spela in en låt iallafall och jag minns att ajg var väldgit stolt över inspelningen efteråt ;). Synd att jag inte har någon röst kvar nu, saknar tiden då jag tog sånglektioner!

 

Av Elin - 20 oktober 2013 18:42


"Ge mig en vän att hålla handen
Ge mig ett råd som jag kan ta
Ge mig en roll som kan växa i
Ge mig allt jag borde ha"

 

- Melissa Horn

Av Elin - 20 oktober 2013 13:32



När jag inte har något bättre för mig, för plugga det gör jag imorgon, så passar jag på att tända ljus och titta på Glee. En riktig mys söndag med andra ord. Hoppas att ni gör någonting bra utav dagen oavsett om ni har fullt upp eller inte alls har så mycket att göra. Kram!

Av Elin - 20 oktober 2013 10:22


Hej på er mina vänner. Vad gott jag har sovit inatt, det är någonting med sömn ute på landet tror jag. Känner mig ganska utvilad ändå trots att jag bara sov i ca 7 timmar inatt, hade så svårt att somna eftersom det var någon jäkla Bambi som höll på att skälla, heter det att rådjur skäller förresten? Höll på att springa på dom oxå i morse när jag skulle ta den korta promenaden till bussen, dom är överallt!


Nu är jag iallafall hemma i värmen, är sjuukt kallt ute nu, dags att börja med långkalsonger tror jag! Har ingen aning om vad jag ska hitta på idag, vi får se helt enkelt. Är iallafall skönt att vara hemma nu, har faktiskt tröttnat lite på att åka till Lillsved och vakta lite halvt galna ungdomar som är på kurs känner jag, har gjort det så många gånger nu och jag inser mer och mer att jag inte har något tålamod när det gäller tonåringar haha, småbarn ska det vara! Vilken tur att jag jag plggar till förskollärare ;). Nu ska jag fortsätta titta på nyhetsmorgon, kram!


Av Elin - 19 oktober 2013 21:19


God kväll på er vänner. Galet vad seg jag är, typ seg i huvudet haha. Resan ut till lillsved gick bra som alltid, är rätt så mysigt att åka kommunalt när man måste åka en bit, men bara ibland såklart, skulle jag vara tvungen att göra den här resan varje dag så hade jag ju såå inte tyckt att det var lika mysigt haha. Idag fick vi världens godaste middag, potatisgratäng och kött, hade kunnat vara mer vitlök i gratängen men det var ändå sjukt gott! Kött och potatis=I like ;). Just nu så sitter jag i min säng (fick eget rum, jippi!) och mumsar på choklad, dricker julmust och försöker att titta på körslaget, men tyvärr så är uppkopplingen här ute lite för långsam så får inte fram någon bild utan bara ljud, tråkigt! Får helt enkelt fortsätta titta på Glee istället och kolla upp vem som vann körslaget lite senare, tänk att det redan har gått en vecka sen jag fick träffa Carola backstage! Saknar henne redan fast jag fick en kram av henne i torsdags haha! Nu ska jag iallafall fortsätta mitt lördagsmys med choklad och julmust och titta på Glee, puss på er så hör jag av mig imorgon!


Av Elin - 19 oktober 2013 17:30


Jag är värsta melodifestivalsfreaket. Jag älskar verkligen när mello börjar dra igång varje år. Spänningen vilka artister som kommer att delta, hur låtarna låter, allt skvaller och extramaterial om alla artister och allt glitter och glamour i direktsändning. Varje år så intalar jag mig själv att det inte är så viktigt och att jag inte behöver koncentrera mig så mycket på mellon, men lik förbannat så sitter jag fastklistrad framför TVn varje lördagskväll klockan 20:00, innan så har jag förberett mig med att lyssna på smakprov av låtarna, intervjuer med artisterna, vilka som är favorittippade mm. OM det är så att jag ändå har bestämt mig för att inte vara så insatt så sitter jag ändå där när det är final och kan varje låt och har råkoll på hur kvällen kommer att se ut.

Jag vet egentligen inte varför jag gillar mellon så mycket. Under de senaste åren så har jag ändå tyckt att det börjar bli lite för mycket. Det är massa konstiga låtar med och hela grejen verkar uppfattas som ett humorprogram istället för ett musikprogram. Jag står fortfarande fast vid att mellon var som bäst när det var låtar som "hallå hela pressen" eller "lyssna till ditt hjärta" för det är RIKTIG schlager enligt mig. Men jag kan inte sluta älska melodifestivalen, det är verkligen hela Sveriges fest och jag måste vara en del av den!


 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards