lyckopillerelin

Alla inlägg under oktober 2013

Av Elin - 15 oktober 2013 12:35



Mina känslor och tankar går verkligen upp och ner just nu. Tycker att det är sjukt jobbigt att jag mår som jag gör, men jag är övertygad om att jag kommer att ta mig igenom det. Varför inte liksom? Tror att det är mycket stress och kontroll som har med saken att göra också. 


Somnade inte förs vid 0230 inatt tror jag så jag sov lite längre idag. Skönt. Mindre skönt när jag ska upp tidigare på Torsdag, men det får gå. Idag har jag inget att göra verkligen, har bestämt mig för att inte ens öppna kurslitteraturen idag utan sparar det till imorgon och på fredag. Ska iallafall ringa några samtal nu efter lunch hade jag tänkt. Om några timmar ska jag knalla ner till Spånga gymnasium och grundskola för att möta upp Elin och kanske hälsa på någon personal, sen drar vi vidare hem till henne en snabbis för att hämta kameran och sedan vidare till stallet. Ska bli skönt att andas lite hästluft och känna en varm mule på axeln, behöver nog det. Nu ska jag ta något att äta så magen slutar kurra och så ska jag spela Carola på högsta volym och sjunga med. Jag älskar att vara ensam hemma! Kram på er ♡.

Av Elin - 14 oktober 2013 21:36


Jag har varit helt inne i andra tankar sen i lördags att jag helt har glömt bort att berätta att biljetter till Stockholms international horse show 2013 blev bokat i Lördags, den 1 December är det dags! De senaste 2,3 åren så har jag gått hela dagen på Söndagen med Elin och hennes föräldrar. Det har blivit lite som en tradition nu och självklart så åker vi dit tillsammans i år igen, fast liksom förra året så kommer hennes föräldrar lite senare på dagen. Åh vad jag längtar, en av årets bästa helger om man är hästnörd som jag ;)!






Av Elin - 14 oktober 2013 17:34


Hej på er kompisar. Det har varit lite tyst här idag va? Hann aldrig logga in och säga god morgon innan jag åkte till skolan i förmiddags för jag fastnade med annat. Idag har det varit en riktig negativ dag och jag stör mig på mig själv att jag själv som vanligtvis brukar se det positiva i situationer har klagat exakt hela dagen idag! Det har varit fel på SU, fel på lärare, fel på kusen, ja allt! Tyvärr så är det en sån kurs som man blir galen på och helst av allt så skulle man vilja kasta all kurslitteratur i soporna och skita i denna kurs.Men tyvärr så är inte det möjligt utan det är bara att försöka bli godkänd på den och lämna den bakom sig. Halva kursen har ungefär gått och fortfarande så fattar jag ingenting och ju mer lektioner vi har, desto er förvirrad blir jag haha! Så ja, lite småpanik har jag allt på denna hemtenta som ska vara inlämnad den 1 November. Idag byggde vi iallafall en cykel, fråga inte varför för negativ som jag har varit så tyckte jag att det var lite wasted of time, men jag kanske ser tillbaka på denna lektion om några år och inser att jag lärde mig något, vem vet.


Snygg va? HAHAHA!


Nu är jag iallafall hemma, har precis ätit middag och har hela kvällen på mig att bara softa. Vet inte riktigt hur denna vecka ser ut och jag börjar få lite panik över det, kontrollfreak som jag är och har blivit mer av nu på senare tid så tycker jag ärligt talat att det är väldigt jobbigt att jag inte vet hur dagarna ska se ut riktigt. Imorgon kväll vet jag iallafall att jag ska till Vällingbystallet och fota Elin när hon hoppar, mer vet jag inte ;). Nu ska jag fortsätta titta på Glee, är fortfarande på säsong 1 haha! Ha det, pöss!

Av Elin - 13 oktober 2013 18:49


Okej, hej vänner! Nu har jag redigerat och fixat till alla bilder från igår, det blev inte så jättemånga men ändå en hel del. Vi tar kvällen från början. Sofi och jag var framme vid studion redan vid 1730 och tur var väl det med tanke på att der redan då började bli rätt långa köer. Efter lite krångel för oss då vi fick byta köer hit och dit så kom vi äntligen in i värmen, mina fingrar var typ sönderfrusna när vi kom in haha. Fick helt okej platser, synd bara att läktaren var så grymt läskig! Den var sjukt ostadig och det var lösa plankor i trapporna och där vi satt, men jag överlevde trots att ajg fick en chock varje gång jag tittade ner haha.


Vid typ 1945 så kom alla körer in och repeterade öppningsnumret med Carola, åh vad härligt det var att se henne live igen! Det var en galen stämning bland publiken både innan, under och efter sändningen, på både gott och ont haha. Jag kan säga att om inga av mina idoler är där och gör något så kommer jag nog inte gå på körslaget igen, man hörde typ ingenting för hejarklackarna lät så mycket, värst var Anna Books hejarklack! Det kändes typ som att man var på fotbollsmatch haha! Men det var ändå en kul upplevelse, synd bara att Rickards kör åkte ut, han skulle ha vunnit tycker jag.


Kvällens absolut bästa var att efter sändningen så fick jag chansen att träffa Carola utanför hennes loge, efter lite väntan så fick jag och Sofi äntligen träffa henne och till alla er som varje gång påtalar att Carola borde känna igen mig nu, hon gör det . När vi träffades så sa hon direkt "Men vi har ju setts förut!" och ja, hela 7 gånger blir det nu, eller 8 fast en bild är helsuddig :(, Jättekul verkligen att hon känner igen mig nu iallafall! Vi pratade om livet och framtiden och allt möjligt, fick autografer och så tog vi bilder. Har absolut ingen aning om hur länge det varade alltihopa, men det var så grymt trevligt! Jag är så otroligt tacksam över att Carola tog sig tiden att träffa mig! Det finns ingen tvekan om vem jag ser upp till i livet och vem som ger mig styrkan att fortsätta när det känns extra tungt. Tänk om alla bara kunde förstå vilken underbar och kärleksfull människa Carola är! Det finns så mycket som jag skulle vilja skriva, men det får räcka så här så bjuder jag på massa bilder istället för mina tårar har redan börjat rinna av tacksamhet, fina fina Carola ♥.

 


Av Elin - 13 oktober 2013 15:15


Hej på er vänner! Vilken helg jag har haft, är så otroligt lycklig! Nu har jag kommit hem till Spånga och sitter och varvar ner lite. Strax ska jag hoppa in i duschen och frächa upp mig lite hade jag tänkt ;). Gårdagen på jobbfronten gick alldeles utmärkt och kvällen på sändningen av Körslaget var helt otrolig, kommer aldrig glömma den kvällen! Skriver ett eget inlägg om körslaget lite senare, måste föra över bilderna från kameran till datorn och redigera dom först, men jag kan avslöja att jag gick därifrån med tårar i ögonen av lycka!


Resten av dagen ska jag bara vara hemma och slappa framför TVn, har ju redan pluggat klart det jag behöver pluga till skolan imorgon så jag behöver inte ha någon ångest över det, såå skönt! Däremot så börjar jag få ganska mycket ångest över tentan....menmen, jag hoppas att det ska gå bra med den med. Nä hörni, ladda över bilderna till datorn kanske och sen duscha, så länge kan jag bjuda på en bild ifrån gårdagen.


Av Elin - 12 oktober 2013 15:33


Hej på er finisar! Tittar in här lite snabbt för att säga hej eftersom jag inte vet om jag får tillfälle mer idag. Just nu sitter jag hemma hos familjen A och jobbar. Kom hit redan vid 11 i förmiddags och hämtade upp lilleman för att gå och käka på donken, sen hade vi så gott om tid så jag fick med honom till hööks en snabbis oxå innan vi gick vidare till bion, flygplan blev det idag. Helt ok film men ändå så höll jag på att somna haha!

Om ca 1,5 timme så ska jag bege mig till östermalmstorg för att möta upp Sofi och sen drar vi vidare till frihamnen för Körslageeeeet med Carola!!! :D har ingen aning om när jag kommer tillbaka hit, ska sova över här inatt så jag blir inte jättesen med tanke på att jag har ett barn att natta när jag kommer tillbaka. Imorgon kanske det blir leksaksmuseet, men vi får se då. Ha en fortsatt bra lördag nu kompisar, kramis!


Av Elin - 11 oktober 2013 22:02


Det är hemskt att jag gör så här med mig själv. På kvällarna oavsett om jag är glad eller inte så kan jag inte låta bli att kolla på gamla klipp på idoler eller gamla bilder på vad man har varit med om i livet. Jag beter mig ibland som om jag redan ligger på dödsbädden och ser tillbaka på mitt liv. Som att jag redan har förberett mig inför att cancern är tillbaka och att jag snart kommer att dö. Jag blir så otroligt förbannad på mig själv när jag gör så här! Varför utsätter jag mig själv för det här!? Jag vill inte dö! Jag vill inte DÖ! JAG VILL INTE DÖ!! Jag har så mycket kvar att leva för! om jag nu ska dö i denna ålder, varför blev jag ens född!? Jag kan helt enkelt inte dö nu när jag är mitt i livet! Jag vill bara skrika ut till Gud så han förstår mig, jag tvekar ibland på om han hör och förstår. Men jag måste lita på honom. Ingen känner mig så bra som han och han är den ända som vet vad och hur jag verkligen känner! Gud, hjälp mig att ta mig igenom det här. Hjälp mig att bära allt det jobbiga.

Av Elin - 11 oktober 2013 14:45



Hej på er vänner. NU tar jag fredag, äntligen! Egentligen så har jag ju varit hemma hela dagen som säkert många av er inte har, men jag har suttit och pluggat så jag ska slippa ha panik över det i helgen då jag har fullt upp. Eftersom våran skrivare saknar bläck just nu så blir det lite dubbelt arbete för mig då jag gärna vill ha med mig mina reflektioner till nästa seminarie och inte bara ha dom på datorn, så får först skriva allt för hand och sen även skriva ner det på datorn för att lägga upp det på mondo, men då kanske allt sätter sig oxå, man får se det positivt, blir lite innötning om ni förstår vad jag menar ;). 



Egentligen så hade jag tänkt att åka till min VFU-förskola idag och hälsa på, men skolan tog lite längre tid än vad jag hade planerat så jag får ta den en annan dag. Typ innan eller efter skolan någon dag framöver, annars har jag så sjukt svårt att komma iväg trots att det är ett ställe som motiverar mig! Tror det är något jag behöver öva på iofs, att ta tummen ur röven och ringa dom där telefonsamtalen som jag har sagt att jag ska ringa sen i somras när allt lugnar ner sig, att hälsa på dom jag har sagt att jag ska hälsa på runt om i landet när det blir lite lugnare, att läsa den där boken som jag har lovat mig själv att läsa för att inte bara läsa kurslitteratur. Frågan är när det blir lite lugnare och om jag någonsin kommer att känna att det blir lugnare. Jag vet inte ens själv när jag tycker att det är lugnt. Oj, nu gled vi ifrån ämnet lite märker jag. Men jag tror att jag just precis nu när jag skrev detta förstår varför jag har börjat drömma stressdrömmar igen, härom natten så drömde jag att jag skulle hoppa av bussen men chauffören bara gasade och gasade och jag fick mer och mer panik ju längre och fortare vi åkte och jag inte fick hoppa av. Dags att ta ett djupt andetag och försöka göra något åt detta kanske, men vad?


Okej, nu lämnar vi min stress och går vidare. Nu när jag har tagit helg så har jag satt mig i min säng och tänt ljus och tänkte fortsätta kolla på Glee, började kolla på första säsongen igår och har blivit lite beroende tror jag hehe. Ha en fortsatt bra fredag nu kompisar, puss!

 

read my blog in your language!

bloglovin

“May the focus of my day be on the priorities of life. Love God, family and friends, take care of my health, and be the best I can be in all that I do.”

bloglovin

Elin heter jag, jobbar som förskollärare i Stockholm. Det som ger mig kraft är musik och de fyrbenta djuren hästarna.

Kontakta mig

elin_holmer@hotmail.com

Goltz syndrom är en sällsynt, ärftlig sjukdom som karaktäriseras av hudförändringar, men som också kan drabba många andra organ, som ögon, tänder och skelett. Syndromet förekommer företrädesvis hos flickor och kvinnor. Den exakta förekomsten är inte känd. Omkring 200 personer är beskrivna i den internationella medicinska litteraturen. Man känner endast till ett fåtal personer med syndromet i Sverige. Läs mer om mitt syndrom som jag lever med här.

Fråga mig

18 besvarade frågor

Sök i bloggen

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Oktober 2013 >>>

Kategorier

Senaste inläggen

Arkiv

Länkar

   

   

   

   

Blogg listad på Bloggtoppen.se

Skapa flashcards